Mors dag.



Tjenare tjenare!:D

Vaknade halv nio i morse ._. , äta flingor och sånt. Olivia kom senare, som nyss åkt hem igen *tummen ner*. Var nere i Genevadskiosken och köpte Nutella hehe! Ska iaf till henne i kväll, och sova där *tummen upp*.

Mors dag idag ju, grattis till mamma och alla andra morsor, hehe!
__________________________________________________________



K'NAAN - Take a minute
                                     ♥

Hörs senare. /

HALMSTAD - NYA KLÄDER (y)



Jag fick höra av Moa & Fia i morse att jag sjungit "Fåånga miina drömmmaar...", snarkat som en gris, och sagt "omg, mamma min patte!"; solklart i sömnen, haha!


Match i morse. Moa åkte hem, men Fia stannade och kollade. Gick hyfsat, 5-1. Tiden gick assnabbt? ^o)  Iaf så stressduschade jag på 3-5 min, REKORDSTÄMPLAT! Sen hem, stress-sminkade oss.. sen såg jag att jag glömt min jävla jacka på IP! Så fort som fan; cykla upp där då, hämta jackan, ställa cykeln precis in till gården, sen springa som två dårar till busshållplatsen. Tror aldrig jag har stressat så mycket, seriöst.

Väl när vi betalat, satt oss, käkade våra drygt stora äpplen; kunde vi äntligen chilla. Pendlade mellan massa affärer i mina äckliga foppatofflor (skoskavet skavdes upp i morse igen!:@). Hittade iaf

• ett par chinos



(rätt .. dålig kvalitet på bilderna o_o)

[har ju shoppat ett par gråa chinos via internet;
redan, men ändå c: ]



och

• ett "spetslinne"


ah, detta då alltså:


Käkade en cheeseburgare på donken vid två, lite senare köpte jag en mjukglass på donken vi delade på hehe. Vid fyra stack vi in på Hemköp och så köpte jag en hallonsoda som jag och Fia delade på den oxå. Hehe :D

Tog bussen hem 16:17 .. kärringen till chaufför gav mig 32 kronor tbx när jag betalde 64 (för mig & Fia) med en 100-lapp. Jag bara "ehm.. ska inte jag få 36 kronor tbx? Det kostade ju 64 kr.." Så hon bara "ah, jo ursäkta mig. Här har du." Så ger hon mig två kronor till! Kan tanten inte räkna eller?
Jag bara "Men hallå.. jag ska ha 36 kronor tbx om det kostade 64 .. ^o)" "ehm...... ja, det ska du. Ursäkta." Så får jag två kronor till. Förvirrad tant, IG i matte?

Har typ skrivit in pappas bokföringar på datorn, typ två hundra st! Men ska få 150 spänn när jag är klar iaf, mest därför xd

PussN, ha det bäst!

Moa & Fia ;)

Dagen har varit grymt chill, dagen i skolan, film, grillning och slippa skolmaten, mm, NAJS!

Efter skolan drog jag med Fia hem, vi gjorde .. inget. Sen gå hem till mig. Åt, datorn och Moa har kommit nu :D
I morrn blir det gå upp tidigt, match mot Hyltebruk och så. Sen ska jag och Fia in till Halmstad (y)

Har tagit VÄLDIGT flummiga web-bilder, så kommer "smakprov" xd








droged xd '

KISS ?
Oh ja! Haha, VEM kan man försöka likna .... xd


Ojsan .. ingen var visst riktigt beredd.. HAHA

Så grymt roligt med finaste tjejerna!:D

PussN /

07:22


Hey!
Vaknade sex i morse, så fick tjugo minuter över nu.
Iaf, så ska jag med Sofia hem idag, senare så drar vi hem till mig och så sover hon här. Uppdaterar senare ;)

Match mot Hyltebruk i morron bitti .... , tagga tjejer!:D

18:54


Hellu bloggen. :D

Idrott idag i skolan; hade vi ute. Friidrott. Skoskavet sved så klart, jaja. Hoppade längdhopp på 3.70 m, kasst. Sen fick jag aldrig reda på vad jag kastade, men kan väl varit 40-något, gick inte så bra. Sprang på 9:03 på 60 m, sprang ju för fan på 8.89 i fyran! Kasst det med då ju. Men jja.

Efter skolan käkade jag en skål flingor, sen ringer pappa och frågar om jag vill med in till H-stad. Så han hämtade mig, så åkte vi in till Halmstad och hämtade båtmotorn. Sen hem. Olivia kom helt plötsligt, vid halv fem typ. Vi typ hoppade studsmatta och sådant, sen åt vi, och så skulle hon hem igen.

Nu sitter jag här. Klockan är alldeles strax sju. Inget att göra ..

Ska marinera kyckling, göra potatissallad, och grilla i morrn i skolan. Som en avslutning på hk:n denna terminen typ.

PussN,
ha det bäst fina läsare!


D.A.M.P !!!!

ALLTSÅ, DET ÄR SERIÖST INTE NYTTIGT ATT DRICKA EN HALV LITER ENERGIDRYCK!
JAG BARA HHOOPPPPAARR RUNT, OCH KAN INTE VARA STILL! NI SKULLE BARA SETT I BILEN ... ELLER PÅ MATCHEN, SHIT! JAG KLARAR INTE AV DET. JACK BARA "ALLTSÅ, SARA MAN SKULLE SPELAT IN DIG NU! CHILLA." JAG BARA "MEN ÅHHHH, JAG KAN INTE VARA STILL!"
JAG KOMMER TYP INTE SOMNA FÖRRÄN ... SENT, OCH JAG KOMMER VERKLIGEN DÄCKA DÅ! HEHE, JAG ÄR HEEEELT STÖRD! NI FÅR URSÄKTA DAMPINLÄGG :D :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D !

Jag kan knappt skriva ... så säg inte något om att jag kanske skrivit fel, för jag pallar inte ändra, höhö!: D:D:D:D:D:D<3

Puss!


& & & pappa säger att han aldrig ska köpa en halvliter energidryck till mig igen :((( (N)


Wilma & Olivia



Shena bloggen!

Först av allt vill jag ge en 'Dagens låt'.
Petter (,Veronica Maggio) - Länge sen

(*letar upp den på YouTube*)
Här kommer videon på YouTube också då:


<3


Gör nyckelknipps-kulor i garn. Hehe, svårt att förklara. Snart klar med två iaf, virkar dem. Shit the same. King på rasterna som vanligt, bäst ;). Käkade tårta på IUP:en för att Johan (vår lärare) fyller 40 år idag. :)

Wilma & Olivia drog med mig hem idag. Vi hoppade studsmatta, tog flummiga web-bilder och sådant. Cyklade ner till kiosken hehe. Dem åkte hem för ett tag sen, Olivia skulle på golf. Snart ska jag till Laholm och glo VGLT - P96 mot LFK. Wilma kommer också dit! :D

Vi bjuder på någon flumm-bild ;)





Fråga inte vad vi gör på sista bilden! :D<3

PussN

Hörs senare.

Tuesday..



Shuee mina 37266 läsare! :D (not)
Kommit hem från skolan för bara ett litet tag sen. Kollat fotboll hela dagen (skoskaaav!:@), vår klass förlorade mot en fyra! Dock hade dem toppat det laget tyckte jag, men vafan:(. Aja, vi kom fyra .. och jag ville vara med SÅ mycket. Men fick vara linjedomare en match ist. Just det.. Johan bara "Ska du vara med och spela Sara?" Jag bara "Nöö.. (n)" Han bara "Wihoooo!:D Vi vinner säkert då ^^" Haha, that's why dem körde över 5C idag igen. Eller inte. xp

 Lucas och jag KÖTTAR iaf på King, sådetärså! (H) :D

Ska väl äta något snart, packa väskan och sen kommer Olivia. Blir en foppatoffel-träning idag igen ._.   Sen vet jag inte riktigt vad som händer.
Uppdaterar kanske senare.

PussN /


 

Träniiing.


/|\
/\

↑Var bara tvungen (a)

Träningen gick väl bra. Ont att spela utan fotbollsskor :o.
Kändes inte lite mobbat att ha foppa på fötterna heller.. host! xd Just det. Linn bara "Sara, du ser inte ut som Sara:o" "Du har inget smink" Jag bara "men? HAHA". Right, jag hade inget smink idag faktiiiskt ;).
Bara för att byta ämne från svart till vitt, så var det helt sjuk stämning i omklädningsrummet, alla hällde vatten på varandra, och det var absolut inte jag som började (a). Gabbi hällde ut hela sin flaska på golvet, Linn hällde på Andrea, jag hällde på .. alla, Olivia dampade, Felice skrattade och massa. Shit, hehe.

Ney men ... jag vet inte vad jag vill ha sagt egentligen ;o. Men jag ville uppdatera iaf. Det är väl det bloggen är till för om inte jag missuppfattat det helt:D



Längtar tills jag får mina chinos ;o!


Blåsor och skav. Jävla hälar!

Gissa vad, gissa vad? Jag ska få mina chinos :D

Kunde inte somna på minst två timmar igår, så irriterande. Iaf upp vid kvart i sju i morse. Blablabla, sen skolan. Första lektionen bytade vi om till fotbollskläder, och hade matte en halvtimme. Satt vid datorn; Chefrens, eftersom jag ska vänta tills Åsa blir klar med kapitlet. För att vi är i samma bok och sådär. Aja, sen så drog vi till Veinge IP. Vi värmde upp och tjoade. Spela sen då. JÄVLA SKOSKAV! Hade dock tagit på massa tejp och sådär, men vad tjänade det till. Iaf så vann vi första matchen mot 5B med MINST 6-0. Vet inte hur många mål jag gjorde, men iaf ett par assister. Tacka, och direkt efter mötte vi 5A. Vi dog de första 10 minuterna ..
men sen började vi kämpa och springa mer iaf. Men vi förlorade med 3-1, otur.

Efter det så hade jag självklart två blåsor på vänstra hälen, en som spruckit och den andra hel (än så länge), på högra hälen har såret jag hade innan; "skrubbats" upp och svider som fan. SKÖNT JU!

Sen gå tbx till skolan, äta bränd köttfärs med massa tomat typ. Sönderkokta makaroner, mums. Host. Sen till skolsköterskan som inte hade några skoskavsplåster, utan fick vanliga. Duscha, och sen sluta.

Kom hem från skolan för snart en timme sen, ska äta något snart, sen packa väskan och så är det träning vid fem. Blir med foppatofflor .... kommer se lagom kul ut!


SÖNDAG

Sha! Dagen har varit chill .. inte gjort allt för mycket. Suttit vid datorn och letat upp ett par chinos jag vill ha som mamma budat på, (eftersom jag inte hittade några fina i någon affär .. åtminstone på internet. Inte i IRL heller o.-') så tiden går ut i kväll. Så ah. :)
Drog till pappa lite innan fem. Var ute och kickade typ, åt, sen ut och polera cykeln och så hjälpa pappa polera båten. Iaf så sitter jag nu här, har packat upp min gigantiska väska och vädrar rummet för att det fortfarande stinker färg sen jag målade om byrån och det.

Skolan börjar i morrn igen, och jag är orolig över att jag nog inte kan spela VM:(. Men jag spelar fan med foppatofflor om det inte går med fotbollsskorna, att inte spela är inget alternativ hehe:D

PussN!

Ja tack!





☻Stadium - bikini 149:-




☻H&M - spetslinne 49.50:-



☻H&M - leggins 99:- ?

↑Dem finns ju för fan aldrig i Halmstad! :o


☻H&M - skor 199:- ?



☻H&M - löshår 129:-



Man kan ju alltid färga det brunt (a)
Bara det inte ÄR lockigt :o, då får man ... platta det:D

Eller kanske denna bikinin? Neee. Den har så breda kanter på underdelen eller vad man ska säg.
☻Bikini - 149:-




morgoninlägg

Tjabba! Jag vill in till Halmstad, till Cubuuus.
Vaknade tjugo i tio i morse. Dvs för 21 min sen. Jag ska väl äta frukost och fixa mig. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag .. men blir iaf att dra hem till pappa senare. Inte så soligt väder idag:(
Ehm .. det var väl det. Uppdaterar senare.

Puss!

Ny design, & soooolig dag!



Ny design. Igen. Men inte nöjd, så ska göra en ny lite senare ..


Känns verkligen att sommaren är på väg nu, men det går typ inte in i skallen. Aja, har varit ute hela dagen. Först då solat och dunkat musik i öronen. Nice. Sen spelat fotboll med Robin, haft vattenkrig som faeen med han och Jack. Jag ägde dem. Jag hade vattenslangen, hehe.
Har fet bikinirand nu, och brownie har man blivit, hehe! :D
Var iaf ute tills fem. Duschade och ny sitter jag här och ska snart äta.

Njut av solen, och ha det allmänt bäst! :D
/




Klockrent, haha!


Fredag :D

Drog till Hallaberg och kollade P96's (Jack och dem) match. Dem förlorade med 6-3 mot SNFF, ajjaaa. Haha, jag och Nellie typ skrattade sönder, så dålig humor. :D
Så satt där med Nellie, Gisela, Dennis, Jacob, Rebecca och .. ah, glodde matchen då. Skoj ^^

I morse vaknade jag. Självklart tss. Min jävla vattenblåsa jag hade fått i mitt skoskav; hade gått håll och varade massor. Fixa sig och äta macka, sen iväg till skolan. Först NO, jobba massa om fjärilar, sen rast. King of course ;). Sen in och ha religion. Min mage kurrade som fan på lektionen, paha. Käka äcklig bränd och ickesmakande soppa, eller det var det. Åt knäckebröd. Sen SV, jag och Gabbe ägde ut alla med våra 39 poäng på internet-frågorna ;D, så fick kexchoklad av Johan som alla tiggde för haha. Sen sova 1 ½ timme när jag kom hem. Hade rengjort hälen, så det var ihopdraget och blödde. SUCK på den, äckligt som faeen!

Glott långfilm, något liknande 300 och dem. Eller inte. Men ändå. xd
Käkade tacos, sitter vid datorn och ska snart duscha tänkte jag.

Puss! /


Jag ♥ soool !

Rubriken säger allt. Bonnabränna på axlarna, färg i nyllet,
och allt - det är bra skit!:D


Igår då, så tog internet en paus en stund. Så inget internet - inget bloggande. Iaf så, igår var dagen typ toppen! Absolut inte allt, men det mesta. Efter skolan drog jag med Wilma, Hanna och Olivia hem. Vi spelade fotboll, dunkgömme, Hanna visade äckel-brunn-gris-piss bakom ladugården som ligger vid Wilma's hus. URK. Sen sjöng vi Sing star, ja och käkade glass gjorde vi med! I bussen hoppade vi rundor förresten. När bussen stannade mellan hållplatserna. Speciellt Hanna pwht! Aja, sen kom pappa och hämtade mig fem i fyra. Vi drog hem och hämtade mina grejer, sen iväg till Halmstad, fick nya skor & benskydd :D
& eftersom det ska vara så svårt att hitta bild på internet, så kommer web-bilder här.





Sen köra till Max och köpa cheeseburgare (h), och sen iväg till Harplinge. Olivia var tydligen hungrig, så eftersom jag blev mätt på mina 2 tredjedelar av min hamburgare, så fick Olivia den kalla tredjedelen som blev över, sen när vi kom fram. Haha! Byta om, värma upp, bli DYNGSUR på kanske två minuter, höra muller .., sen spela och få en jävla skoskav som pulserar och varar som om det var en jävla dusch ungefär!
Inte hjälper compeed särskilt mycket heller -.-. Aja, vann med 8-0! 5 mål, och 2 assister. Fick gå av planen de sista fem minuterna pga skoskavet. Så illa att bara sitta och kolla det sista. (n'
Tacka, och duscha. Kändes som att hälla salt och massa kemikalier i såret på hälarna i duschen ju! Fan vad det svider. Aja, sen hem tjugo i åtta. Så hemma tjugo över.
Käka pommes och ja.
Dagen idag finns väl inget att berätta om typ. Stekte på rasterna ;D, och sen så spelade de andra fotboll på idrotten, medans jag fick springa och gå TIO varv på den där slingan med de andra som inte ville spela fotboll, och det SÖG! Dessutom i mina foppatofflor! ._.
Har varit ute typ hela dagen. Tills det började bli lite småkyligt då klart.

Rätt långt inlägg, men värt att läsa tycker jag :D

PussN!


Bara för att jag saknar Gambia något bajsigt mycket, och för att jag har
coolaste tröjan där ifrån, OCH för att jag älskar Adidas så kommer det
sugiga och orörda web-bilder här :D



Fotboll♥!

Shenare! Fick aldrig veta om jag kunde börja i Trönninge till hösten. Men aja, idag förhoppningsvis. På tal om fotboll så gick träningen bra igår, förrutom att jag hade kramp i hälen, så grymt illa! Ajja, det var iaf kul. Dock kan det bero på att jag inte spelat sen förra onsdagen (bortsett från igår)! Hur kan man bara inte? Vi hade inga matcher eller träningar eller någonting. Utan fotboll känner man sig helt .. tom ;o
Som när jag bröt handleden. En månad och fyra dagar utan fotboll, SÅ SJUKT JOBBIGT var det! Men jag spelade ju iaf. Lite (a). Fick gips upp till nästintill armhålan för fan, så svag arm sen så det var ju helt weird :o.
Nog om mina benbrott och mitt gips nu. xd
Match mot Harplinge med 98 i morrn också. :D
Träning snart; idag igen, så ska byta om och dra dit.
För att sluta prata om fotboll, så var livskunskapen helt okej idag. Massage, heta stolen och sådant. Iaf, tbx till fotboll (a); så spelade vi fotboll på idrotten idag, på grusplanen. Är ju 'VeingeMästerskap' nästa vecka. Som vår klass vann över de andra i 5:an; förra året mwuhaha.

Men ha det bäst så länge! :D

Träning, Red bull och sånt:D

Sha! Kunde inte somna inatt typ, får reda på om jag får börja på Trönninge idag, förhoppningsvis! Dagen har varit allmänst seg .. kan bero på att jag har varit bajsigt trött. Så nu sitter jag och dricker Red bull :D. 

Har dock spillt ut typ hälften, så smart man är ju taha. Men nu ska jag studsa iväg till träningen, SHUUE!:D

svart, svart, svart

Hellu! Olivia kom vid elva i morse. Har målat min vita byrå; svart, och mina blåa lådor på skrivbordet; svarta också. Eftersom det är oljefärg måste man ta nacklafta .. så ska snart duscha och ta det då. Vid tre ska vi till Laholm, och fira farmor, och käka på laxrökeriet ^^
Efter det och så, blir det hem till mamma. Måste göra min matteläxa också.
Aja. Puss!
/

Kläder från Cubus - Ja tack!




[ Samma par byxor på bilderna ovanför, men hade inget annat
att matcha med typ, så ja. ]


Klippte ihop plaggen ovanför lite kul. xp




Övriga plagg och asseccoar placerades på bilden ovan.


Ge mig, ge mig, ge mig mer än gärna. (A)
Men jag ska iaf sova nu, och drömma om mina kläder >.<
Klockan är trots allt snart halv två ..


Robyn printed tank (zebran) - 129:-
• Super long tank top (det marinblåa) - 99:-
Lycra ls (den långarmade) - 129:-
• Print denim (svart/gråa) - 179:-
Brenda (svart med typ skinn) - 199:-
• Denise denim tights - 179:-
• Photo hoodie - 199:-
• Rihanna shorts - 199:-
Basic tank top (vita) - 99:-
• Be bracelet (armband) - 49:-



PussN /

ph källa: cubus.com

Didn't we almost have it all - Timo Räisänen


Min typ nya favorit.
Åtminstone när det gäller lugna låtar.
Att han är typ halvt finsk, gör ju honom inte sämre heller va host, haha!:D

bfajäA!

Jag vet, otroligt fin rubrik.
Har städat och målat min byrå svart; hela dagen typ. Tog upp mina medaljer och hängde på gardinstången. Ja, dvs dom medaljer jag hade hos pappa :)


utfyllnad (h)

Duschat för ett litet tag sen, ska äta nu och sånt. Aja, puss!:D

Laga, Sofia&Moa ♥

Hey bloggen.
Nu sitter jag här, sov länge, sen drog jag till mamma och hämtade lite grejer. Lånade en typ jacka av Paulina :D. Ska till Sofia vid tre. Så gör vi oss i ordning, och sen drar vi till laga.
Inte för att så många ska dit? Men det blir säkert kul iaf.
Ha en trevlig fredagskväll allihop! :D
Puss,
//
Btw, jag fixar designen nu. Därför den är väldigt stökig.


*ingen intressant rubrik*

Shuue.
Vaknade i morse av att Jack kom inrusande och gav mig Olivia i telefon, vid tio-snaret. Jag gick upp, gjorde allt som skulle göras. Sen skjutsade pappa mig till Veinge - till Olivia då ra. Vi köpte glass, gick in för en Magnum GOLD, gulddoppad haha! Pappa kom vid fem, och så drog vi till Knäred och tittade på när Jack och dem; spelade match mot KIK. Eftersom KIK hade 94:or & 95:or med så vann dem höhö. Men det är lugnt, vi slår tjejerna sen :D
Träffade iaf Simone, Ebba, Maja, Moa, Maja, Nellie, Matilda m.fl. där, kul. Simone, mobba inte mitt ordval haha :D
Joakim skulle åka med oss hem. Så satt han sig fram ^o). Så jag stod på parkeringen eftersom jag skulle sitta där. Efter kanske 5 minuter gick han äntligen bak. Haha, jag är bäst ;). Så iaf hemma vid halv åtta. Åka och köpa pizza, sen hem, äta och nu sitter jag här. Har läst min berättelse ännu en gång. Inte nöjd >.<

Laga med Moa i morrn! <3


Reeeeegnet öser ner, och träning. Gr8!

Gjorde färdigt min berättelse helt, och skrev ut den; idag.
Den blev inte så bra jag hoppats på. Men skit samma.
Gjorde även klart 'teckenplanschen' idag. Jag gjorde med kinesiska
tecken, det är så baaallt :) , men rätt invecklat.
Iaf så nu sitter jag här. Regnet öser ner, och träning sen. Gr8!
Får hoppas att det slutar regna, dock kommer det ju vara dyngsurt
i gräset iaf, men man slipper piskas av det när man springer xp
Nog om deeeeeeet. Skulle egentligen kanske blivit filmkväll med
Fia och Moa ikväll, men det blir inget för Moa skulle iväg.

Har sovit hemma ensam i två nätter nu (dock sov Sofia här inatt,
men annars ensam) eftersom pappa varit i Österrike och Jack varit
hos mamma. Så nästintill tre dygn ensam hemma. Skönt ^^

Good (rainy and wet) afternoon everybody!



BTW.
På slöjden, snackade vi om något. Jag bara "Dino, jag är mycket
coolare än dig, haha, jag är känd i Skåne genom fotbollen ;D"
Sen, Olivia bara "Ah, i Halmstad också.." "Va?" "Ja. Min nästkusin går
i Alet, och hela hans lag visste vem du var. Vi typ snackade om
fotboll och han bara 'vet du vem Sara Dahlberg är?'. Så Olivia bara
'jaa, det är min bästa kompis haha.'. Han bara 'Jaha, hon är iaf
asbra på fotboll' typ. Jag bara 'haha, I'm famous xd' " Lite kul ;)
För jag visste inte vilka dem var .. ^o) xd


Ingen skola på torsdag&fredag !

Gårdagen .. vann vi med 5-1? Malin kommenterade ju om det inte
var med 5, men typ alla andra sa 4. Fyra eller fem, skit samma,
vi är vidare i dm i vilket fall som helst *studsar upp och ner*
~~~~~~~~~~~~~~~
Lite seg i morse. Jag var faktiskt duktig med frukosten (för att bara
byta ämne från eld till vatten typ xp), jag åt havregrynsgröt ;D
Inte så värst gott. Men ja, jag pallade inte äta flingor eller något :D xd

Väl i skolan hade vi sv/ma/eng som vanligt. Förhör på orden.
Har faktiskt rätt invecklade ord till nästa vecka, kanske t.o.m måste öva
lite då. ^^
Iaf. Idrotten så var det volleyboll. Enda klassen som fick Jill var vår (y)
Sen mat. Gick faktiskt att äta ;o    huh.
Rast och blablaaaa. Nog om skoldagen. Trist ju.

Efter skolan drog Olivia med mig hem.
Vi gjorde kaffe och bakade chokladbollar, och åt det och fralla, så man
spydde ju nästan efter, men ajja :D
Satt vid msn lite, och lyssnade på musik.
Sen byta om, och sticka till IP. Träningen då; fick värsta
skrattattackerna om och om igen:(
Hahhaha, men omg, jag hatar när alla får mig att skratta, inte kul. Så ska
man springa, men vafan då får man ju jätteont i magen :D
Men det var bra spel på plan och så idag. Iaf. ;)
Sen duscha, bara varmvatten och inget kallt över huvudtaget, niiiice:D
Till skillnad från Olivia som duschar i kanske 20 grader ;ooo
Sen hem. Koka korv, och äta det med bröd då. Visste inte man kunde bli
så mätt på en korv ^o)    hha, misstolka inte xd



stå ut med bilden, vet inte varför jag la in.. men ändå;p

4-1

Finns väl inte så mycket att säga om dagen.

Fick skippa Gif/Vif-träningen eftersom det var dm-match med
VGLT, mot Astrio's 96:or. Iaf vann vi med 4-1 och jag gjorde
inget mål -.-, nära, men nära skjuter ingen hare xd
Aja, också åtminstone en assist.

Kom hem för en stund sen, käkade och nu sitter jag här. ^^



BTW.
Har pratat med den fotbollsansvarige läraren Peter som berättade
att dem nog inte kunde fixa med busskort ;((((((((((((((((((((((((
Men att det kanske kunde ordnas på annat vis ..
men jag vet inte. Hoppas gör jag ju, som fan.

VGLT VS Astrio

Måndag 10/5 18.30
Plats: Lilla Tjärby
Samling: 17.15

 

Malin C, Rebecca, Michelle, Jenna, Malin S, Nellie, Sara, Emma, Gisela, Sanna, Lina, Erica, Linnea, Maja, Moa, Johanna.

Önska lycka till, och håll tummarna! :)


Gekås, och annat:D

Vaknade vid KVART I FEM i morse, och självklart kunde jag inte somna om ..
på en hel timme. Gick upp vid sex, hade alltså gott om tid på mig att bli klar.
Klä på mig, äta, platta och våffla håret, packa grejer, och allt skit.

Halv nio stoppade jag i hörlurarna och cyklade till pappa; fullpackad.
Kvart i kom Hanna, och sen åkte vi till Ullared - Gekås klockan nio :D
Resan har nog aldrig gått så snabbt, kan bero på att jag och Hanna sjöng
nästan hela vägen dit? Jora, skulle jag syfta på faktiskt ;)

Väl där; jag och Hanna drog rundor och hittade en del, provade .. 16 plagg,
men hittade typ bara 2 jag ville ha utav dem..


"Comic land" och 'Pissenisse' på vägen dit :D


Nya joggingbrallor :D


hahahhahahaha ursäkta att min ända ser big bauta ut xd

ett nytt linne :)



Miss Millaaaaaaa; (tog en asstor ahha :D)


Love my new Björn Borg:D



Pierre Robert - boxers ;D



Ny munkjacka, som jag älskar färgen på!


Slut på kläderna,
nu så blev det annat skit haha :D




Inte alls fokus på bilden va! (kul i paint).

Ja, åkte till donken och käkade. Jag köpte visst en dubbelnougat också
;$ , haha men Hanna köpte för fan tre-fyra stycken, såå .. xd <3

Klar där; så åkte vi till City gross. Haha, jag och Hanna hittade
Supersaxen Sigbritt ! SÅ utomordentligt cool!!! *host*




SÅ himla UUUUUURRRRRRRRKKKKKKKKKKKK - man hittade där också ;s



S
en hem. Hanna åkte hem för att de skulle ha fest typ. Jag tog kort och så.
Kollade busstider (Trönninge ni vet.) och fixade på bilderna lite. Nu sitter jag
här.

~~

Dagens investeringar från Gekås:
♥ Munktröja - 119:-
♥ Pierre Robert boxers 1-pack - ~50:-
♥ "Miss milla-tröja" - 99:- ?
♥ Jogginbyxor - ~50-100:- (guldfisken slog till! xd)
♥ Linne - 49:-
♥ Björn Borg necessär - 30 el 40-nio:-
__________________________________________
♥ Body butter - ~40:-
♥ Avsminknings-servetter - ?:-
♥ Claudia ögonbrynspenna - 16:- ?
♥ 2 täckstift - 11:- /st
♥ 90 pack tofsar - ?:-

Blev lurad på tofsarna, räknade och där fanns bara 78 ;0 xd
__________________________________________
♥ 2 Marabou mjölkchoklad - 15 :- /st
♥ Marabou Dubbelnougat - 5/6:-
♥ Stimorol 3-pack - ?:-
__________________________________________

PussN!

Saturdaaay.

Vaknade redan vid sju i morse, och kunde självklart inte somna om.
Nu sitter jag här. Ska snart duscha en skollhet dusch och sen göra matten.

Längtar tills i morrn,
då blir det shoppa loss. Får tusen spänn att handla för :D

mobba inte ;D

Strövelstorp xd

Haha, gå in på:
1. www.sgif.se
2. arrangemang
3. butiks-support cup
4. resultat 2009
5. scrolla ner tills ni ser F98/99 & F97

Vem blev skyttedrottning med 10 och 16 mål i F97 och 98 (A)
&& turneringens lirare i 98? ;D


Haha, jag bara kom och tänka på massa fotboll, bl.a detta.
Eftersom det med skolan och det, så tänker jag typ på det 24:7 :D

Fotboll, ♥

嘿 !

Jag skrev aldrig hur det gick på matchen; med VGLT mot Astrio. ;o
Så nu tänkte jag skriva iaf.
Vi vann med 1-0, gubben hade något fel på ögonen. Hela tiden.
Aja. Ont i halsen och hosta hade man sen också; klart ..
Mål: Malin

På matchen mot HaSko, med Genevad/Veinge IF; blev det oavgjort.
Vi hade typ tusentals målchanser, dock hade dem också ett par.
Men iaf så blev det 1-1. Jag gjorde mål på en hörna från Felice, den
gick i ribba, marken, upp precis innanför ribban på nätet, och så böjde
sig målvakten in och tog den. Så det var mål, liksom .. skulle hon inte
sett vart bollen kom; skulle den studsat vidare in i målet; eftersom
den var inne -.-
Men man får tänka på att det var typ två 15-åriga tjejer som dömde,
och det var säkert deras typ första match. Men ändå.
Så (eftersom man typ känner de flesta i HaSko) kan dem ju mitt namn,
så dem bara "Täck Sara! Hallå, någon måste ha Sara!"
Jag bara men omg, så dem stod typ 2-3 st och täckte mig bara vid inkast^o) xd

Drygt ont i halsen efter matchen sen!
Det hände typ ett mirakel i duschen förresten, jag var först ut!
Herre min skapare, otroligt xd
Mål: Sara (jag)

BTW
så är det nästan säkert att jag ska börja på Trönninge,
ni vet fotbollsskolan. Jag kan ju alltid byta tbx till Veinge ;)




I morrn blir det Gekås, och Hanna hänkar! :D<3


Frrrredaaaag!

Kom hem från skolan för ett tag sen. Var inom pappa och hämtade
matchdräkten. Ska ju spela mot HaSko ikv; med 98 och mindre;)
Det blåser såååååååååååå jävla mycket ute alltså! :o
På tal om det, jag vet xd.

Skolan har varit som vanligt typ. NO/SV/MA och IUP mm. Ajja.
Vet inte vad jag ska skriva, men önska oss lycka till tills ikväll,
och håll tummarna :D <3


Match mot Astrio & annat ^.^

Shenare!

Igår så ..... jag pallar inte skriva. Dagen som vanligt typ, sen träning
i L:a Tjärby med VGLT. Ungefär så.

Idag så har dagen i skolan varit rätt så lam..
fast vi hade "brandutbildning" efter gumminuggets;ena och det, och
det var kul ju :D
Prova hela out fiten och grejer (y), så bild kommer när jag hittar usb-
sladden till mobilen ;).

Men nu ska jag iaf packa väskan, och sen nog cykla; till Veinge så är
det match med VGLT; mot Astrio. ^^
Sen är det match mot .. HaSko i morgon; med "lilla laget" i morrn!

Dock har jag lite ont i halsen .. men det ska gå bra iaf :D

Fotboll 24:7, vi gillar't! :D



A
h, och så blir det nog Ullared på söndag iaf :D

BTW, en sak till.
Jag skrev klart min berättelse igår, 3½ sida, inte så mycket tycker jag,
men var ju max 2 .. så nu får jag hoppas att dem tar emot den iaf:D
Som sagt hade jag ju 11 (hade förkortat en, för hade 12 från första
början) förra året & vann på det, så ah xp

Tuesdaaay.

Sitter här och ska snart byta om till träningen.
Dagen har varit chill, skolan där med. Engelska, svenska, IUP, idrott,
geografi osv.
Bussen hem, käka lite och nu sitter jag här ;p.

Kort inlägg idag, men värt att kommentera iaf tycker jag:D



Blir nog Ullared på lördag? Hoppas iaf:D

Veckostart med Olivia;)

Vaknade 06:14. Kattungar på rummet, kan var't därför.
I skolan; svenska - matte - rast - engelska. Har snart gjort ut boken jag fått
av Pernilla på engelskan, den var inte alls svår. Man undrar om det verkligen
är för årskurs 6 egentligen.
Matten;  jobba i 6A som vanligt:)
Sen svenskan så först läsförståelse och så, när jag var klar med det fick jag
skriva på min berättelse. Men jag och Olivia läste varandras ist för att skriva ^^

Efter skolan följde Olivia med mig hem. Vi käkade glass:D, sen stack vi ner
till kiosken. Så köpte jag kanelbullar som vi frossade hahha:D.
Så vara där ett tag, sen dra sig hemåt. Käka lite, sen byta om och så träning.
Träningen gick goodi. Sen duschen, PAHA lill-Linn kalla alla killar för gubbjävlar.
Hem. Nu sitter jag här och ska kolla sista kvarten på Bonde söker fru HAHAHA:D


SUNday!

Yoo!

Vaknade lite innan tio. Dega, gå upp, klä på mig, fixa mig och äta.
Sen ta upp 135682 klädesplagg från golvet, och slänga i tvätten.
Sen kom Olivia. Vi cyklade till Laholm, inom farmor; som följde med
till stan och bjöd på fika :). Sen drog jag och Olivia runt till affärer,
men vad tusan, allt är ju stängt på söndagar; typ!
Sen ner till bryggorna och kolla vad pappa & dem höll på med.
Sen bjöd pappa oss på lax; på rökeriet ;)
Gungade med Olivia. Dock kan jag inte hitta min usb-sladd, så bilder
kommer väl in senare, när jag hittat den. Självklart.

'
Iaf så gick vi 2 m/h för att Olivia plötsligt; utan anledning fått ont
i foten. Först red hon på min rygg, men det gick bara typ 40m.
När vi väl var hos farmor (där vi ställt cyklarna) kunde hon knappt
cykla heller. Men det gick, vi är ju här ;)
Men vilken jävla motvind man hade på vägen hem eller! Men nu
ska vi gå ut iaf, och .. göra något :)

Sen ska Olivia hem vid tio över fem, och då packar jag väska och
drar hem till mamma.

I morrn är det veckostart, vilket innebär skola.
Men helgen har iaf varit grymt skoj tycker jag :D<3


Halmstad, donken, godis, kläder, acessoarer - Olivia oxå:D♥

Pappa läste mina tankar i morse, och fråga om vi skulle åka in till H-stad(Y)



En en gång kom han in i mitt huvud .. ? ;D
Pappa bjöd på donken :D
& jag behövde absolut inte ha en hel meny märkte jag.
Blev proppmätt!  x_x '

Olivia på bilden.
Jag: *öppnar "kartongen"*
"Nu blev jag besviken. Den ser inte alls lika god ut som på bilden."
Olivia: "Nej .. man kan tro dem sprayat något på bildern
Jag: "Sprutat snyggspray på.        haha!"
Olivia: *Öppnar sin "kartong"* "Tadhaaa! PLOWH"

HAHA och så stänkte det upp sallad, sås och skit xd <3



möms, fett & kolhydrater & socker & ... ännu mer fett :D

Sen in på Eurostop. 
(eftersom vi inte va inne i stan, för att affärerna var stängda?)
 
Tänkte köpa ....
Men pallade inte lägga ner 149:- för att se ut som en uppblåst ballong :D


baksida. ↑

Sen hittade jag den här kronan på KappAhl (som jag inte köpte xd)


Men bäst var att jag hittade mina älsklingar inne på KappAhl också :D


Kärlek vid första ögonblicket, rosa kanter åååh :D




köpte linne, men som var för stort och inte fanns i mindre, (dock vet
jag inte riktigt hur det ska sitta iaf, kanske ska vara så xd) så jag har
den typ som en klänning nästan ;)

Ja, och så midjeskärpet också :D


Köpte en ny mascara också (y)





Allt som jag spenderat pengar på idag; finns på bilden ovanför :D
(observera att jag råkade flytta omkring en bit bild runt munnen,
och därför ser den lite missbildad ut .. )

När vi väl kommit hem och så; så cyklade jag och Olivia ut till Lillstugan
och köpte godis :D, så började det regna på vägen hem. Härligt.

Självklart ser man ju ut så här när man kommer hem då .. :

Allt smink utkletat. Nice! Håret också, alltså. Verkligen, jag menar det.*host*


↑ Ja, framsidan av byxorna var också HELT torra. (yn)


↑ Åhh, fin rumpaaa! Fläck? Vadå fläck? Jag ser ingen fläck :o xd
The secret: Sadeln var visst inte riktigt torr. xd

Godis godis godis för 36 spänn (A)



Sammanfattning.
JAG SHOPPA:
• Pilotbrillor - KappAhl
• Linne/klänning - H&M
• Midjeskärp - H&M
• Ankelsockar 5st - H&M (pappa betalde)
• Maybelline great lash mascara - H&M?

, det var nog det hela.




Men nu ska jag ut och basta,

så tack och hej, puss för mig :D



Btw! Ursäkta den dåliga kvalitén, och de suddiga bilderna men that's life.

Halmstad & Olivia.

Hejj!

Vaknade åtta i morse och var rädd att jag var försenad till skolan och
kom på att det är lördag! Haha, så kunde iaf inte somna om.
Upp, åt frukost och sånt. Har inte klätt på mig förrän nu, och så ska vi
snart åka till Veinge och hämta Olivia. Sen blir det Halmstad senare :)

Uppdaterar laaateeeeer. ♥

RSS 2.0